Minik Keman Virtüözü: "Cumhurbaşkanımız Annesini Çok Sevdiği İçin O Parçayı Çaldım" - Son Dakika
Güncel

Minik Keman Virtüözü: "Cumhurbaşkanımız Annesini Çok Sevdiği İçin O Parçayı Çaldım"

Minik Keman Virtüözü: "Cumhurbaşkanımız Annesini Çok Sevdiği İçin O Parçayı Çaldım"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki 23 Nisan kabulünde keman çalan Melek Kaya, o anları anlattı.

24.04.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki 23 Nisan kabulünde keman çalan Melek Kaya, o anları anlattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve beraberindeki çocukları Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etmişti. Kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mini bir keman resitali sunan Kent Koop İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Melek Kaya, o anları ve müziğe ilgisini İHA muhabirine anlattı. Kaya, kemana olan ilgisinin 2 yıl önce başladığını belirterek, "Küçükken Türk Sanat Müziği şarkılarını seviyordum. Ailem de beni destekliyor. Dün Cumhurbaşkanımıza üç parça çaldım. 'Çanakkale' türküsü, 'Uzun İnce Bir Yoldayım' ve 'Annem Annem' şarkılarını çaldım. Cumhurbaşkanımızın annesini çok sevdiğini öğrendiğimde 'Annem Annem' parçasını çalmak istedim. Annemlere sordum onlar da çal dedi, ben de çaldım" dedi.

Ağabeyi ve ablasının da müzikle ilgilendiğini ifade eden Kaya, okulda gezerken nota söylediğini ve aynı zamanda piyano çaldığını da anlattı. Kaya, yakın zamanda gerçekleştirilecek konferans salonu açılışına da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından davet aldığını ve açılışta keman çalacağını söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Keman Virtüözü: 'Cumhurbaşkanımız Annesini Çok Sevdiği İçin O Parçayı Çaldım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'
    21:47 Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'

    Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları şampiyonluk maçıyla ilgili, 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız. Kızları görüyorsunuz, bugün gözlerinden alev çıkıyordu. Aynı oyunu pazar günü de tekrar etmek istiyoruz' dedi.


Advertisement