Minik Öğrenciler Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'la Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrenciler Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'la Bir Araya Geldi

Minik Öğrenciler Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat\'la Bir Araya Geldi

Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu 4-C sınıfı öğrencileri, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı ziyaret etti.

11.04.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu 4-C sınıfı öğrencileri, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı ziyaret etti.

Aldıkları yerel yönetim dersleri hakkında yerel yönetimi yerinde görmek isteyen minik öğrenciler Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile makamında bir araya geldi. Sahil ek hizmet binasında gerçekleşen ziyarette minik öğrenciler Başkan Eşkinat'a kaleme aldıkları mektupları verdi.

Çiçek ve mektupları Başkan Eşkinat'a ileten minikler başkanla röportaj yaptı. Yerel yönetimler ve belediye faaliyetleri hakkında bilgiler alan minik öğrenciler kendilerine vakit ayırdığı için Başkan Eşkinat'a teşekkür etti.

Başkan Eşkinat, geleceğin mimarı çocuklar için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını dile getirerek, 23-24-25 Nisan tarihlerinde Gençlik Merkezi'nde düzenlenecek olan 1. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği müjdesini verdi. Çocukların şenlikten istediklerini soran Başkan Eşkinat, isteklerin hepsinin 1'inci Süleymanpaşa Çocuk Şenliğinde yer alacağını ve tüm çocukları şenliğe beklediğini belirtti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrenciler Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'la Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement