Minik Öğrenciler Temiz Bir Çevre İçin Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrenciler Temiz Bir Çevre İçin Yürüdü

Minik Öğrenciler Temiz Bir Çevre İçin Yürüdü

Gaziantep’in Nizip İlçesinde ilkokul öğrencileri “Sağlığım Elimde Projesi’’ kapsamında yürüyüş yapıp, sokaklardan çöp topladı.

09.04.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nizip İlçesinde ilkokul öğrencileri "Sağlığım Elimde Projesi" kapsamında yürüyüş yapıp, sokaklardan çöp topladı.

Nizip Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından 'Sağlığım Elimde Projesi' kapsamında gerçekleştirilen uygulamada, öğrenciler ellerindeki kendi hazırlamış oldukları, temizlik sloganları içeren pankartlarla, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası önüne kadar yürüdüler. Bu sırada aynı okuldan bir grup öğrenci ise ellerine eldiven takıp yerden aldıkları çöpleri yanlarındaki çöp poşetlerine koydular.

Daha sonra kendilerini karşılayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, öğrencilerin bu çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

"Biz İlçe çapında 'Sağlığım Elimde Projesi' düzenledik, zaman zaman bu projenin uygulamalarını yapıyoruz. Bu okulumuzun öğrencileri de gerçekleştirdikleri bu faaliyeti ile miniklerden büyüklere güzel öğütler vermiş oldu. Artık sokağımızı, evimizi yani yaşadığımız her yeri temiz tutmalıyız. Biz büyüklere böyle bir ders verdikleri bu örnek davranışlarından dolayı öğrencilerimizi kutluyorum ve çalışmalarına katkı sağlayan öğretmenlerine de teşekkür ediyorum."

Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları ise, öğrencilere bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, kendi aralarında düzenledikleri en güzel slogan yarışmasında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. Daha sonra öğrenciler ellerindeki çöp poşetlerini orada bulunan çöp kamyonuna atarak, öğretmenleri gözetiminde okullarına döndüler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrenciler Temiz Bir Çevre İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement