Minik Öğrencilerden Atalarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrencilerden Atalarına Ziyaret

Minik Öğrencilerden Atalarına Ziyaret

Manisa’nın Kula ilçesi 4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen İlkokulu öğrencileri, 8 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde Kula Yunus Emre Kent Meydanı’na yapılan temsili şehitliği ziyarette etti.

20.03.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kula ilçesi 4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen İlkokulu öğrencileri, 8 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde Kula Yunus Emre Kent Meydanı'na yapılan temsili şehitliği ziyarette etti.

Çanakkale Savaşı'na Kula ilçesinden katılan ve şehit düşen 163 şehidin anısına yapılan ve her birinin isimlerinin yazıldığı şehitlik öğrencilerin büyük ilgisini çekti.

Okul Müdürü Enver Ay, "Çanakkale Savaşları tarihimizde önemli bir yeri var. Okuldaki derslerimizde ve kutlama programında öğrencilerimize bu savaşların önemi etkin bir şekilde öğretildi. Bu kapsamda Yunus Emre Kent Meydanı'ndaki temsili şehitliğimiz öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi. Bu tür somut çalışmalar öğrencilerin öğrenmesinde daha kalıcı oluyor. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrencilerden Atalarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement