Minik Öğrencilerden Kardeş Sınıf Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrencilerden Kardeş Sınıf Etkinliği

Minik Öğrencilerden Kardeş Sınıf Etkinliği

Samsun Bafra 29 Ekim İlkokulu 2/C sınıfı öğrencileri, “Kardeş Sınıf“ projesi kapsamında Bafra Kamberli İlyaslı İlkokulu 2.sınıf öğrencilerine karne hediyesi verdi.

21.01.2016 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Bafra 29 Ekim İlkokulu 2/C sınıfı öğrencileri, "Kardeş Sınıf" projesi kapsamında Bafra Kamberli İlyaslı İlkokulu 2.sınıf öğrencilerine karne hediyesi verdi.

29 Ekim İlkokulu Müdür Yardımcısı Davut Öztürk, Rehber Öğretmeni Adem Tan, 2/C Sınıf Öğretmeni Dilek Çelebi eşliğinde Kamberli Mahallesi'ne giden 29 Ekim İlkokulu 2/C sınıfı öğrencileri karne hediyesi olarak harçlıklarından biriktirdikleri paralarla aldıkları kıyafet ve kırtasiye yardımlarını kardeş sınıf ilan ettikleri İlyaslı İlkokulu 2. sınıf öğrencilerine hediye etti.

29 Ekim İlkokulu Öğretmeni Dilek Çelebi, "İlk görev yerim olan ağrı Patnos ta beraber çalıştığım arkadaşım Kanberli İlkokulu Öğretmeni Tuğba Birel sınıfında yardıma ihtiyacı olan öğrencilerinin olduğunu söylemişti. Ben de öğrencilerim ve verilerimle paylaşarak karne hediyesi olarak bir şeyler yapalım dedik. Kırtasiye malzemesi ve kıyafetler alıp götürdük. İki sınıf kaynaştılar, yemek yediler, oynadılar. Güzel bir gün geçirdik. Paylaşmayı ve yardımlaşmayı öğrencilerimize aşılamış olduk" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrencilerden Kardeş Sınıf Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement