Minik Öğrencilerden Kütüphaneye Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrencilerden Kütüphaneye Büyük İlgi

Minik Öğrencilerden Kütüphaneye Büyük İlgi

Okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla İzmir’in köylerine ve ilçelerine giderek, halkı kitaplarla buluşturan Gezici Kütüphane’nin bu seferki durağı Aliağa oldu.

27.03.2015 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla İzmir'in köylerine ve ilçelerine giderek, halkı kitaplarla buluşturan Gezici Kütüphane'nin bu seferki durağı Aliağa oldu.

İzmir Atatürk İl Halk Müdürlüğü'ne ait gezici kütüphane aracı, Aliağa İlçe Halk Kütüphanesi'nin düzenlediği etkinlik kapsamında Aliağalı minik öğrencilerin ziyaretine açıldı. Teknik, araştırma inceleme, hikaye, roman ve edebiyat türünde binlerce kitabın bulunduğu gezici kütüphane, minik ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü. Kütüphaneyi tanımaları ve kitap sevgisi kazanmaları amacıyla öğrencileri gezici kütüphane ile buluşturan Aliağa İlçe Halk Kütüphanesi'nin bu etkinliği, Aliağa Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Aliağa ilçe genelindeki ilköğretim okullarında öğretim gören öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, öğrenciler gezici kütüphane aracını gezerek araçtaki kitapları inceleme fırsatı buldu. Kütüphane aracını gezen öğrenciler daha sonra Aliağa İlçe Halk Kütüphanesi'ni de ziyaret etti. Öğretmenleri eşliğinde ilçe kütüphanesini de gezen öğrenciler, kütüphane yetkililerinden kitaplar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonunda öğrenciler ilçe kütüphanesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrencilerden Kütüphaneye Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement