Minik Öğrencilerden, Mehmetçik İçin Kampanya - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrencilerden, Mehmetçik İçin Kampanya

Minik Öğrencilerden, Mehmetçik İçin Kampanya

Darende Nadir İlkokulu öğrencileri, Doğu’da vatan savunması için mücadele veren ve gözünü kırpmadan vatanı savunan Mehmetçiklere destek olmak için bir kampanya başlattı.

26.02.2016 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darende Nadir İlkokulu öğrencileri, Doğu'da vatan savunması için mücadele veren ve gözünü kırpmadan vatanı savunan Mehmetçiklere destek olmak için bir kampanya başlattı.

Kendileri küçük yürekleri büyük olan Darende Nadir İlkokulu öğrencileri, Mehmetçiklere destek olmak için bir kampanya başlattı. Güvenlik güçlerine manevi destek olmak için evlerinde bulunan yöresel yiyeceklerden oluşan bir paket hazırlayarak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden öğrenciler, paketlerin Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine gönderilmesini istedi. Okul Müdürü Mustafa Kızmaz, "Devletimiz, güvenlik güçlerimizin ihtiyaçlarını fazlası ile karşılıyor. Bu ziyaret ve küçük hediyeler vatan savunması yapan güvenlik güçlerimize öğrencilerimizin bir armağanıdır. Türk milletinin küçük fertlerinin manevi desteklerini ve dualarını daima yanlarında olduğunu hissettirmek istedik" şeklinde konuştu. İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Rauf Özgenç ise Okul Müdürü Mustafa Kızmaz'a, öğretmenlere ve minik vatan sevdalılarına teşekkür etti. Konuşmalardan sonra öğrencilere, bayrak ve çeşitli hediyeler verildi. İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ile öğrenciler, Hasan Gazi Türbesi'ni ziyaret ederek, terörle mücadelede şehit olan kahramanlar için dua okundu.

Daha sonra operasyon bölgesindeki güvenlik güçlerine destek ve moral vermek amacıyla Okul Öğrencileri tarafından hazırlanan ve içerisinde kuru kayısı, dut kurusu, ceviz, pestil, kavurga, üzüm kurusu gibi yöresel yiyecekler kolilere yerleştirildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrencilerden, Mehmetçik İçin Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement