Minik Öğrencilerden Şanlıurfaspor'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Minik Öğrencilerden Şanlıurfaspor'a Ziyaret

Minik Öğrencilerden Şanlıurfaspor\'a Ziyaret

Şanlıurfa'da özel bir ilkokul öğrencileri Adana Demirspor maçı öncesi Şanlıurfa sporlu futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

24.11.2014 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da ilkokul öğrencileri PTT 1. Lig'de mücadele veren Şanlıurfaspor Kulübü'nü ziyaret ederek futbolcularla buluştu.

Şanlıurfaspor GAP Vadisi Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette öğrenciler futbolcularla ve teknik heyetle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Okul Beden Eğitimi öğretmeni Ömer Faruk Aktürk ziyaret ile ilgili açıklamasında "Okulumuzun futbol kulübündeki yirmi beş öğrencimizle beraber futbolculara ve teknik heyete PTT 1. Liginde yapacakları tüm müsabakalarda başarılar dileriz. Şanlıurfaspor'umuzun Spor Toto Süper Lig 'e çıkaracaklarına yürekten inanıyoruz. Şanlıurfaspor GAP Vadisi Tesislerinde öğrencilerimizle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren teknik heyet ve futbolcular da gerçekleşen bu ziyaretten ve öğrencilerimizin iyi dileklerini duymaktan çok mutlu oldular ve teşekkür ettiler" dedi.

Velilerden Şaban Abdullahoğlu "Eğitim ve öğretim yalnızca okul sınırları içerisinde olmaz. Yapılan bu türlü faaliyetler çocuklarımız için unutulmaz bir mutluluk ve çocuklarımızın dersleri için de motive unsuru oldu. Okul idaresine ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz "diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Minik Öğrencilerden Şanlıurfaspor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement