Minik Öğrencilerden Yunak Emniyet Amirliğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrencilerden Yunak Emniyet Amirliğine Ziyaret

Minik Öğrencilerden Yunak Emniyet Amirliğine Ziyaret

Konya’nın Yunak İlçe Emniyet Amirliği’nin Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında, okullara bilgilendirme ve eğitim amaçlı ziyaretlerde bulunulmasının ardından, minik öğrencilerde Yunak İlçe Emniyet Amirliğine iadeyi ziyarette bulundu.

15.05.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Yunak İlçe Emniyet Amirliği'nin Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında, okullara bilgilendirme ve eğitim amaçlı ziyaretlerde bulunulmasının ardından, minik öğrencilerde Yunak İlçe Emniyet Amirliğine iadeyi ziyarette bulundu.

Yunak İnönü İlkokulundan bir grup öğrenci öğretmenleri eşliğinde Yunak İlçe Emniyet Amirliğine yaptıkları iadeyi ziyarette emniyet amirliğini gezme ve tanıma fırsatı buldu. Görevli polisler tarafından emniyet amirliğine bağlı birimleri gezen ve tanıyan minikler, daha sonra Yunak Emniyet Amiri Arif Taylan'ın odasında misafir edildi. Polis memurlarınca minik öğrencilere kek, çikolata ve meyve suyu ikram edildi. Bir süreliğine emniyet amirliği koltuğuna oturan minikler telsizden görevli ekiplere talimatlarda bulundu.

Yunak İlçe Emniyet Amiri Arif Taylan minik öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Geleceğimiz olan minik yavrularımıza yaptığımız ziyaretlerde görevli arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaların meyvesini toplamaya başladık. Topluma ve çevreye yararlı, bilinçli gençler yetişiyor. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrencilerden Yunak Emniyet Amirliğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement