Minik Shakhtar Donetsk İzmir'e Gelecek - Son Dakika
Güncel

Minik Shakhtar Donetsk İzmir'e Gelecek

Minik Shakhtar Donetsk İzmir\'e Gelecek

Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaşı'da çalıştıran Shakhtar Donetsk teknik direktörü Mircea Lucescu kamp için bulunduğu Antalya'da Altınordu Kaleci Akademisi Direktörü, vatandaşı Ilie Datcu ile bir araya geldi.

13.02.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaşı'da çalıştıran Shakhtar Donetsk teknik direktörü Mircea Lucescu kamp için bulunduğu Antalya'da Altınordu Kaleci Akademisi Direktörü, vatandaşı Ilie Datcu ile bir araya geldi. Datcu ile uzun yıllara dayanan dostluğu bulunan Lucescu, Altınordu'nun nisan ayında düzenleyeceği Uluslararası U12 Cup'a Shakhtar Donetsk U12 Takımı'nın katılması yönünde güvence verdi.

Altınordu'yu ziyaret sözü de veren Lucescu, "Küçük yaş gruplarındaki çocukların gelişimi için çok sayıda maç oynamaları ve farklı rakipleri tanımaları gerekiyor. Bu açıdan Altınordu'yu destekliyorum" dedi.

2'nci Uluslararası U12 Cup'a Altınordu ve Shakhtar'ın yanı sıra Norwich City, Twente, Hoffenheim, Hagi Futbol Akademisi, Sao Paolo, Brondby, Galatasaray, Beşiktaş Trabzonspor gibi üst düzey takımlar katılacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minik Shakhtar Donetsk İzmir'e Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement