Minik Sporcuların Kemer Mücadelesi - Son Dakika
Güncel

Minik Sporcuların Kemer Mücadelesi

Minik Sporcuların Kemer Mücadelesi

Esenlerli minik taekwondocular, Esenler Belediyesi Spor Kompleksi'nde bir üst kemere terfi etmek için ter döktüler. 100 minik sporcunun mücadelesini aileler de heyecanla takip ettiler.

08.06.2015 13:39  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Esenler Spor Kompleksi'nde Taekwondo eğitimi alan 6 - 14 yaş aralıklarında toplam 100 sporcu bir üst kemeri almak için uzun süre mücadele ettiler.

Esenler Spor Kompleksi Müdürü Barış Karahan' ında aralarında bulunduğu Taekwondo programında aileler, çocuklarının mücadelelerini heyecanla takip ettiler. Programda Taekwondo terfi töreninin yanı sıra savunma sporunu tiyatral bir şekilde izleyicilere sunan sporcular, tehlike anında nasıl bir tutum sergilenmesi gerektiği gibi çeşitli konuları işlediler.

Endonezya' dan programa destek vermek amacıyla gelen Taekwondo sporcusu Shania Syifa Tauchid, izleyicilere ve sporculara gitarıyla şarkı söyledi.Yaklaşık 2 saat süren program kemer ve madalya töreni ile son buldu. Taekwondo programında kemer almaya hak kazanan sporculara kemerlerini ve madalyalarını Esenler Spor Kompleksi Müdürü Barış Karahan ve Taekwondo hocaları tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Sporcuların Kemer Mücadelesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement