Minik Sporcuların Zafer Mücadelesi - Son Dakika
Güncel

Minik Sporcuların Zafer Mücadelesi

Minik Sporcuların Zafer Mücadelesi

Esenler Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Zafer Bayramı Muay Thai Minikler ve Yıldızlar Teşvik Turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu.

31.08.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21 spor kulübünden 200 sporcunun şampiyonluk mücadelesi ayakta alkışlandı.

Esenler Belediyesi ve İstanbul Muay Thai İl Temsilciliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Esenler Spor Kompleksi'nde bir turnuva düzenledi. 30 Ağustos Zafer Bayramı Muay Thai Minikler ve Yıldızlar Teşvik Turnuvası'na 21 spor kulübü ile toplam 200 sporcu katıldı.

29-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen turnuva, minikler (10-12 yaş) ve yıldızlar (13-15 yaş) kategorilerinde yapıldı. Yoğun ilgi gören turnuvada sporcular, şampiyon olabilmek için ter döktü. Nefesleri kesen mücadeleler sonunda dereceye giren çocukların anne ve babaları duygu dolu anlar yaşadı. Dereceye giren minik sporcular, madalyalarını Esenler Spor Kompleksi ve Yüzme Havuzu Sorumlusu Barış Karahan'ın elinden aldı.

Turnuvaya katılan kulüplere de kupalarını takdim eden Karahan, turnuva sonunda yaptığı konuşmada, "Geçirdiğimiz bu zor günlerde bu tür organizasyonlarda bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi gösteriyoruz. Ayrıca burada bulunan çocuklarımızın dışında ailelerin, çevredeki komşularının çocuklarını da spora teşvik etmesi gerekiyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Sporcuların Zafer Mücadelesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement