Minik Tenisçiler Ödüllerine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Minik Tenisçiler Ödüllerine Kavuştu

Minik Tenisçiler Ödüllerine Kavuştu

Türkiye Tenis Federasyonu ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen ‘8-9-10 Yaş Ulusal Tenis Yaz Kupası’nın ödül töreni Hüdavendigar Parkı’ndaki tenis kortlarında gerçekleştirildi.

19.07.2014 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Tenis Federasyonu ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen '8-9-10 Yaş Ulusal Tenis Yaz Kupası'nın ödül töreni Hüdavendigar Parkı'ndaki tenis kortlarında gerçekleştirildi.

Bursa'da 5 gün süren turnuva boyunca, başarı için ter döken sporculardan dereceye girenler, ödüllerine kavuştu. Bursa'da 5 gün süren turnuvada yaklaşık 200 ferdi sporcu başarı için kıyasıya mücadele etti. Hüdavendigar Parkı'na yapılan yaklaşık 18 kortun hizmete girmesinin ardından '8-9-10 Yaş Ulusal Tenis Yaz Kupası', Bursa'da gerçekleştirildi. Bursa'nın yanı sıra İstanbul, İzmir, Ankara, Yalova ve Uşak'tan gelen sporcular, başarı için ter döktü. Dereceye giren başarılı sporcular kupa ve madalyalarını Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç'ün elinden aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin 'Spor kenti Bursa' hedefiyle spora verdiği öneme ve desteğe dikkati çeken Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç, törende yaptığı konuşmada aileleri, çocuklarını spora yönlendirdikleri için tebrik etti. Ödünç, sporun önemine de işaret ederek, "Hüdavendigar Mihraplı Parkı'nda geniş bir alanda hizmet veren tenis kortları güzel bir organizasyona mekan oldu. Buradaki 18 tesis arasında bulunan ve 9 yaşındaki çocukların da yararlanabileceği tenis kortu ise Bursa'da ilk kez bu tesiste faaliyet vermeye başladı. Sporcularımızın başarılarını devam ettireceklerine ve hem ülkemizi, hem de Türkiye'yi başarıyla temsil edeceklerine inanıyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Tenisçiler Ödüllerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement