Minik Tenisçilere Kupalarını Dündar Verdi - Son Dakika
Güncel

Minik Tenisçilere Kupalarını Dündar Verdi

12 kulüpten 145 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, kızlarda birinciliği Defne Aslantaş, erkeklerde ise Çağan Aral kazandı.

15.12.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turnuvada dereceye giren minik tenisçilere kupa ve madalyalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar verdi.

Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri'nde düzenlenen 8 Yaş Osmangazi Kış Kupası, 6-7 Aralık tarihlerinde yapılan grup eleme karşılaşmaları ile start aldı. 12 spor kulübünden 80'i kız 65'i de erkek olmak üzere toplam 145 sporcunun mücadele ettiği turnuvada final müsabakaları Pazar günü yapıldı. Turnuvanın erkekler kategorisinde Çağan Aral rakibi Mert Urgan'ı finalde yenerek şampiyon olurken, ikincilik üçüncülük maçında ise Can Yoldaş, Efe Keleş'i mağlup ederek turnuvada üçüncülüğü elde eden isim oldu. Kızlarda ise Defne Aslantaş, rakibi Yağmur Erdem'i geçerek şampiyonluğa ulaşırken, İrem Demir de Bengü Mutluyu yenerek kızlarda üçüncülüğü elde etti.

Müsabakalar sonunda bayan ve erkeklerde dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Başkan Mustafa Dündar verdi. Dereceye girenlerin yanı sıra turnuvaya katılan tüm minik sporculara da tek tek madalya takan ve birlikte fotoğraf çekinen Başkan Dündar, "Osmangazi belediyesi olarak spora ve sporcuya yönelik yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kısa süre önce açılışını yaptığımız Ertuğrul Sağlam Spor tesislerinde, Bursa'da ilk kez "8 Yaş Minikler Kış Kupası Tenis Turnuvası" adı altında bir turnuva düzenledik. 12 kulüpten 145 sporcu katıldı. Velileri, çocukları ile katıldığı güzel bir turnuva oldu. Bizler, tenis sporunu toplumun her kesiminden insanın yapabileceği bir spor olsun istiyoruz. Bu tesislerimiz, bundan sonra da gerek düzenleyeceğimiz turnuvalar, gerekse kişisel olarak bu sporu yapmak isteyenlere açık olacak. Ben turnuvaya katılan tüm minik sporcuları ve ailelerini kutluyorum" dedi.

Turnuvanın oldukça çekişmeli maçlara sahne olduğunu sözlerine ekleyen Dündar, "Dileğimiz, bu tesislerden ulusal ve uluslararası arenada başarılı olacak, dünya çapında isimler çıkması. Bununda gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Tenisçilere Kupalarını Dündar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement