Minikler Antalyaspor'u Pastayla Karşıladı - Son Dakika
Güncel

Minikler Antalyaspor'u Pastayla Karşıladı

Minikler Antalyaspor\'u Pastayla Karşıladı

Minikler Antalyaspor'u pastayla karşıladı Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Antalyaspor Futbol Okulu'nun minik futbolcuları, sezon hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'u ziyaret etti.

30.07.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minikler Antalya spor'u pastayla karşıladı

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Antalyaspor Futbol Okulu'nun minik futbolcuları, sezon hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'u ziyaret etti.

'Afyonkarahisar'a hoş geldin' yazılı pastayla antrenmanı ziyaret eden geleceğin yıldızları, futbolcu ağabeyleriyle tanışma fırsatı buldu. Üzerinde Antalyaspor amblemi bulunan pasta ile Antalyaspor'un hazırlıklarını sürdürdüğü Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ne gelen Afyonkarahisar Antalyaspor Futbol Okulu'nun minik futbolcuları, kırmızılı-beyazlı futbolcuları antrenman sahasının önünde karşıladı. Minik renktaşlarının sürprizinden habersiz olan futbolcular şaşkınlıklarını gizleyemedi. Geleceğin minikleri ile sohbet eden futbolcular, pastayı hep birlikte kesti.

Antalyaspor'un yıldız transferi Samuel Eto'o'ya yoğun ilgi gösteren minikler, oyuncuyla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Hoş geldin pastasının ardından antrenmanı da izleyen minikler, zaman zaman ağabeylerini alkışlarla destekledi. Hafif sakatlığı bulunan Serdar Özkan'ın dışında kırmızı beyazlı ekibin tam kadro çalıştığı antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Çift kale maç yapılan idmanda, teknik direktör Yusuf Şimşek, oyuncularını sık sık uyardı.

Afyonkarahisar'da 4 yıldır hizmet verdiklerini anlatan Antalyaspor Futbol Okulu Antrenörü Turan Saltık, sadece yaz aylarında eğitim veren bir spor okulu olmadıklarını söyledi. Okulun bölgenin tamamında hazırlık maçları yaptığını ifade eden Saltık, Antalyaspor'un alt yapısına oyuncu kazandırma hedefinde olduklarını kaydetti. Antalyaspor'u ziyaret ederek çocuklara unutulmaz bir gün yaşattıklarını vurgulayan Saltık, Antalyaspor'u hoş geldin pastası ile karşıladık. Antalyasporlu oyuncularda bu anlamada bizlere çok yakın davrandılar. Çocuklar için unutulmayacak bir anı oldu dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minikler Antalyaspor'u Pastayla Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement