Minikler Bölge Satranç Şampiyonu Hisarcık Atatürk İlkokulu'ndan - Son Dakika
Yerel

Minikler Bölge Satranç Şampiyonu Hisarcık Atatürk İlkokulu'ndan

Minikler Bölge Satranç Şampiyonu Hisarcık Atatürk İlkokulu\'ndan

Kütahya’nın Emet ilçesinde yapılan ilkokullar arası satranç turnuvası bölge elemelerinde, Hisarcık Atatürk İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi İsmail Aydoğdu minikler bölge şampiyonu oldu.

17.03.2015 21:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Emet ilçesinde yapılan ilkokullar arası satranç turnuvası bölge elemelerinde, Hisarcık Atatürk İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi İsmail Aydoğdu minikler bölge şampiyonu oldu.

Ashaboğlu Ortaokulunda yapılan ve iki gün süren ilk, orta ve liseler arası Emet-Hisarcık bölge satranç turnuvası elemelerinde Minikler kategorisinde İsmail Aydoğdu tüm rakiplerini yenerek bölge şampiyonu olurken, ilk 8 arasına giren Yusuf Kayra Karakurt ile birlikte 5-6 Nisan 2015 tarihleri arasında Kütahya'da yapılacak İl Satranç Müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.

Satranç turnuvası elemelerinde öğrencilere nezaret eden Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Pelin Solak, şampiyon olan İsmail Aydoğdu ve dereceye girerek İl Satranç Müsabakalarında Emet ve Hisarcık ilçelerini temsil edecek olan Yusuf Kayra Karakurt'u kutladı. Solak, öğrencilerinin İl Satranç Müsabakalarında da başarılı olacaklarına yürekten inandığını söyledi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minikler Bölge Satranç Şampiyonu Hisarcık Atatürk İlkokulu'ndan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement