Minikler Sağlıklı Beslenmeyi Öğrendi - Son Dakika
Yerel

Minikler Sağlıklı Beslenmeyi Öğrendi

Minikler Sağlıklı Beslenmeyi Öğrendi

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile öğrencilere dengeli beslenme alışkanlığını kazandırmak için yürütülen ’Beslenme Dostu Okullar’ projesi İzmir’in Aliağa ilçesinde tanıtıldı.

16.11.2016 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile öğrencilere dengeli beslenme alışkanlığını kazandırmak için yürütülen 'Beslenme Dostu Okullar' projesi İzmir'in Aliağa ilçesinde tanıtıldı.

Aliağa ilçesinde, 'Beslenme Dostu Okullar' proje için bir kahvaltı programı düzenlendi. Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile başlayan proje hakkında bilgi veren yetkililer, beslenmenin önemine dikkat çeken konuşmalar yaptı. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, dengeli beslenmenin insan vücudu için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Okullarımızda sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda yaşam boyu bilinç ve duyarlılık oluşturmayı hedeflemiş, öğrencilerimizi hareketli yaşama özendirerek, obezitenin önlenmesine destek olan bir proje olduğu öğrencilerimize bu proje kapsamında kahvaltı bilincini aşılamak gerekiyor" diye konuştu.

Etkinliğe, Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Aliağa İlçe Sağlık Müdürü Özkan Orhun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minikler Sağlıklı Beslenmeyi Öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement