Minikler Tiyatroyla Tanıştı - Son Dakika
Güncel

Minikler Tiyatroyla Tanıştı

Minikler Tiyatroyla Tanıştı

İzmir Devlet Tiyatroları'ndan gelen sanatçıların oynadığı 'Oyuncak Tamircisi' tiyatro gösterisi, Kemalpaşalı minik öğrencilerden tam not aldı.

09.12.2015 16:54  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OYUNCAK TAMİRCİSİ KEMALPAŞA'YA GELDİ

Kültür ve sanat etkinlikleriyle Kemalpaşa'daki öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefleyen Kemalpaşa Belediyesi, düzenlediği programla minik öğrencileri tiyatroyla buluşturdu. Dere Mesire Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve İzmir Devlet Tiyatroları'ndan gelen sanatçıların oynadığı oyun; Kemalpaşalı öğrencileri hem eğlendirdi hem de bilgilendirdi.

Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla ilçenin farklı okullarından gelen öğrencilerin katıldığı programda öğrenciler, arkadaşlıktan paylaşmanın önemine kadar birçok konu başlığını oyun içinde izleme imkanı buldu.

Düzenlenen etkinliklerin öğrencilerin kişisel gelişimlerine olumlu katkı sağlamayı hedeflediğini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Bu tür gösteriler öğrencimizin hayatın birçok noktasında, daha bilinçli ve duyarlı olmasına ön ayak oluyor. Tiyatro sanatının kendine has üslubu, küçük kardeşlerimizi eğlendirirken onların bilgilenmesine de imkan sunuyor. Bu da çocuklarımızın moral ve motivasyonunu artırıyor. Bu da eğitim noktasında öğrencilere ciddi bir destek oluyor" diye konuştu. İlk defa tiyatroyla tanışan öğrencilerin yaşadığı mutluluğa da dikkat çeken Başkan Uğurlu, benzer programların önümüzdeki dönemde yapılacağını müjdeledi. Program sonunda öğrencilere süt ve balon hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minikler Tiyatroyla Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement