Miniklerden Başkan Odabaşı'na Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Miniklerden Başkan Odabaşı'na Büyük İlgi

Seçim çalışmaları kapsamında Gölbaşı’ndaki mahalleleri dolaşan Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı’na vatandaşlar kadar minikler de büyük ilgi gösteriyor.

08.03.2014 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları kapsamında Gölbaşı'ndaki mahalleleri dolaşan Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı'na vatandaşlar kadar minikler de büyük ilgi gösteriyor.

Mahalle ziyaretleri sırasında çok sayıda çocuk, Başkan Odabaşı'na sarılıp fotoğraf çektirmek istedi. Seçim çalışmaları için Oyaca, Dikilitaş, Boyalık, İkizce ve Gökçehöyük mahallelerini ziyaret eden Başkan Odabaşı, çocuklarla fotoğraf çektirip, halı saha sözü verdi.

Mahalleleri dolaşıp vatandaşları dinleyen Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Adayı Yakup Odabaşı, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Ziyaretleri sırasında mahallelilerin istek ve önerilerini alan Başkan Odabaşı'na Gölbaşılı çocuklar da sevgi gösterisinde bulundu.

Gittiği her mahallede miniklerin kendisiyle fotoğraf çekilme isteklerini kırmayan Başkan Yakup Odabaşı, onlarla fotoğraf çekilip, bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Başkan Odabaşı, bir çocuğun mahallelerine halı saha yapılmasını istemesi üzerine ise "Biz boş arsalarda, sokak aralarında oynardık" diye şaka yapıp mahalleye bir halı saha yapılacağının sözünü verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerden Başkan Odabaşı'na Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement