Miniklerden Büyük Gösteri - Son Dakika
Yerel

Miniklerden Büyük Gösteri

Miniklerden Büyük Gösteri

Su Damlası Anaokulunun minik öğrencileri tarafından sunulan İngilizce gösterilen izleyenleri büyüledi.

23.01.2015 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Su Damlası Anaokulunun minik öğrencileri tarafından sunulan İngilizce gösterilen izleyenleri büyüledi. Gençlik Merkezinde "Our English Night Show" olarak adlandırılan program, Düzce'de ilk kez yapıldı.

İngilizce öğrenme farkındalığı oluşturmak ve öğrencilerin sosyalleşmesi amacıyla Su Damlası Anaokulu tarafından "İngilizce Gecesi Gösterisi" düzenlendi. Üç güne yayılan programda 3+, 4+, 5+ yaş sınıflarından toplam 130 öğrenci katıldı.

İngilizce şarkı söyleyen, tiyatro oynayan ve İngilizce diyaloglar kuran öğrenciler izleyenlerden tam not aldı. Programın sonunda öğrencilere İngilizce sertifikaları okul öğretmenleri tarafından verildi. Okul Müdürü Melahat Sevim ise gecede emeği geçen öğretmenlere teşekkür belgesi verdi.

Gösteri hakkında bilgi veren Okul Müdürü Melahat Sevim, "Yabancı dilin önemine vurgu yapmak, özellikle dünya dili olan İngilizceyi öğrenmeye farkındalık oluşturmak, aynı zaman da çocuklarımızın sosyalleşmesini sağlamak amacıyla İngilizce Gecesi düzenledik. Öğrencilerimizin İngilizce ile erken yaşta tanışması ilerisi için çok faydalı olacağı düşüncesindeyiz. Bu tür etkinlikler çocuklarımızın kendilerine olan güvenini de artırmış oluyor. Emeği geçen tüm öğretmenlere ve öğrencilerime teşekkür ediyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerden Büyük Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement