Miniklerden Emekli Öğretmen Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Miniklerden Emekli Öğretmen Ziyareti

Miniklerden Emekli Öğretmen Ziyareti

Sinop’ta, Atatürk İlkokulu Ana Sınıfı öğrencileri Öğretmenler Günü nedeniyle Sinop Öğretmenevi’nde emekli öğretmenleri ziyaret etti.

23.11.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'ta, Atatürk İlkokulu Ana Sınıfı öğrencileri Öğretmenler Günü nedeniyle Sinop Öğretmenevi'nde emekli öğretmenleri ziyaret etti.

Ziyarette Atatürk İlkokulu Ana Sınıfı'nın öğrencileri, sınıf öğretmenleri Bedia Kiren, Derya Pepenoğlu, Hatice İşcan ile birlikte emekli öğretmenlere kırmızı karanfil hediye edildi. Minik öğrenciler öğretmenlere kırmızı karanfil verip ellerini öperek Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Yapılan proje hakkında bilgi veren sınıf öğretmeni Bedia Kiren, "Öğretmenler Günü nedeniyle, emekli olan öğretmenlerimizin gününü kutlamak üzere okulumuzun ana sınıfı öğrencileri ve meslektaşlarımızla birlikte buradayız. Uzun yıllar öğretmenlik yapan mesleğini yapan ve emekli olan hala görevini sürdüren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun" dedi.

Öğrencilerin ziyareti için mutlu olduklarını belirten emekli öğretmeler ise, "Emekliyiz ama bu ziyaret bize çalıştığımız günleri hatırlattı. Çok mutlu olduk" diye konuştu. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerden Emekli Öğretmen Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement