Miniklerden Oyuncak Yardımı - Son Dakika
Güncel

Miniklerden Oyuncak Yardımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim Merkezinde okul öncesi eğitim alan minikler yeni satın aldıkları oyuncakları ihtiyaç sahibi arkadaşları ile paylaşıyor.

19.01.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim Merkezinde okul öncesi eğitim alan minikler yeni satın aldıkları oyuncakları ihtiyaç sahibi arkadaşları ile paylaşıyor. Çocuklar en sevdikleri oyuncakları seçiyor, özenle hediye paketi yaparak arkadaşlarına gönderiyor.

Büyükşehir Belediyesi Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezinde eğitim alan okul öncesi öğrencileri yardıma muhtaç ailelere oyuncak yardımında bulunuyor. Büyükşehir'in elleri küçük yüreği kocaman minikleri, maddi imkansızlıklar yaşayan yaşıtları için en güzel oyuncakları satın alıyor, onları en güzel hediye paketleri ile süslüyor. Daha sonra öğretmenleri ile hiç tanımadıkları arkadaşlarına hediye ediyor.

Proje, her dönem yeni başlayan okul öncesi eğitim öğrencileri ile devam edecek. Oyuncaklar aracılığıyla çocukların gelişimine destek vermeyi isteyenler, 0242 247 61 00 numaralı telefondan bilgi alabilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Miniklerden Oyuncak Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement