Miniklerden Yıl Sonu Şenliği - Son Dakika
Yerel

Miniklerden Yıl Sonu Şenliği

Miniklerden Yıl Sonu Şenliği

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Zehra-Mehmet Gülkaya Anaokulu’nda yıl sonu etkinlikleri kapsamında minik öğrencilerin hazırladığı çocuk şenliği renkli görüntüler oluşturdu.

08.06.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Zehra-Mehmet Gülkaya Anaokulu'nda yıl sonu etkinlikleri kapsamında minik öğrencilerin hazırladığı çocuk şenliği renkli görüntüler oluşturdu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kürsüye çıkan Anaokulu Müdürü Hülya Altuntaş, programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Okul öncesi eğitimin önemine değinen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise, "Eğitim çalışmalarımıza okul öncesi eğitime ağırlık vererek devam ediyoruz. Bundan kısa bir süre önce okul öncesi eğitim seferberliği başlattık. Başta Milli Eğitim Müdürümüz, Şube Müdürü ve Okul Müdürü arkadaşlarımız ve öğretmenlerimizle beraber yaptığımız toplantılar sonucunda, tabiki Sivil Toplum Kuruluşlarının ve basın mensuplarının desteğiyle de okul öncesindeki okullaşma oranımızı yüzde 71'den yüzde 75'e çıkardık. Çok kısa zamanda 208 tane yeni öğrenciyi okul öncesi okullarımıza kazandırdık. Biz eğitimde bir noktaya gelmek istiyorsak Çerkezköy'ün eğitimde marka kent olmasını istiyorsak okul öncesi eğitimden başlayarak eğitimi her aşamasında hem fiziki hem de kalite olarak artırmalıyız" dedi.

Zehra-Mehmet Gülkaya Anaokulunda öğrenci kapasitenin tamamının dolu olduğu belirten Kaymakam Kubilay, "İdareci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu tempo ile gidersek inanıyorum ki önümüzdeki yıl Çerkezköy olarak yüzde 90'ın üzerine çıkma amacına hep beraber ulaşacağız. Lütfen çocuklarımızı ana sınıflarımıza gönderelim. Bunların sonuçlarını ileride göreceksiniz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından şiirler okuyarak dans gösterisi sunan minik öğrenciler, izleyenler tarafından ayakta alkışladı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerden Yıl Sonu Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement