Miniklerin Kandile Özel Gösterileri İzleyenleri Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Miniklerin Kandile Özel Gösterileri İzleyenleri Büyüledi

Beyoğlu Belediyesi, Miraç Kandili münasebetiyle ‘Çocuklarla Kandil’ programı düzenledi.

04.05.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediyesi, Miraç Kandili münasebetiyle 'Çocuklarla Kandil' programı düzenledi. Kuran-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu programda, minik öğrencilerin Miraç Kandiline özel olarak hazırlayıp sahnelediği birbirinden güzel gösteriler katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Beyoğlu Belediyesi, Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed'in göğe yükseldiği gece olarak bilinen Miraç Kandili münasebetiyle 'Çocuklarla Kandil' programı düzenledi. Kasımpaşa Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Beyoğlu Müftüsü Aydın Yığman, Beyoğlu Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve Semt Konakları temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Öğrencilerin etkinlikte seslendirdiği ilahiler ve sergilediği gösterilerle katılımcılara duygu dolu dakikalar yaşattı.

MİNİKLER HEP BİRLİKTE DUA ETTİ

Beyoğlu'nda düzenlenen Kuran-ı Kerim Okuma yarışmasında birinci olan Muhammed Yahya Yıldızhan'ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, öğrencilerin seslendirdiği ilahilerle devam etti. Daha sonra Aynalıkavak, Özgecan Arslan ve Yenişehir Semt Konaklarında eğitim gören minik öğrencilerin Miraç Kandiline özel olarak hazırlayıp sahnelediği bir birinden güzel gösteriler katılımcıların büyük beğenisini topladı. Program, çocukların hep birlik ettikleri duanın ardından Beyoğlu Belediyesi çocuk mehteran takımının gösterisi ve Aynur isimli bir öğrencinin Peygamberimiz için yazdığı şiiri okumasıyla son buldu.

"BEYOĞLU BELEDİYESİ'Nİ VE ÇALIŞANLARINI TEBRİK EDİYORUM"

Beyoğlu Müftüsü Aydın Yığman, kandil gecelerini hep çocuklarla beraber kutlama hayali olduğunu belirterek, "Böylesinin güzel örneğin Türkiye'de olduğunu görmemiştim. O yüzden Beyoğlu Belediyesi'ni ve bütün çalışanlarını tebrik ediyorum. Allah mübarek eylesin. Miraç demek asansör demek. Yani asansöre binip nasıl ki yukarılara çıkıyorsak Miraç Gecesi'nde de namazlarla Allah'a ulaşıyor ve kavuşuyoruz. Hepimizin Miraç Kandili kutlu olsun" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerin Kandile Özel Gösterileri İzleyenleri Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement