Miniklerin kitap mutluluğu - Son Dakika
Güncel

Miniklerin kitap mutluluğu

Miniklerin kitap mutluluğu

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe genelindeki bazı ilkokulları ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti.

01.04.2016 09:16  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minikler, Başkan Toru'ya kitap okuma sözü verdi

Başkan Toru, yaptığı konuşmada öğrencilere televizyon, cep telefonu, bilgisayar gibi araçlardan uzaklaşarak daha çok kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla 24 Kasım ve Mithat Paşa ilkokullarını ziyaret ederek miniklerle bir araya geldi. AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ve teşkilat yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde öğrencilere kitaplar hediye eden Başkan Toru, öğretmenlerle sohbet etti.

"EĞİTİMDE ÖNCELİK İNSAN OLMAK"

Öğrencilere kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Bizler ilk emri 'oku' olan bir inancın mensupları olarak, eğitime sürekli önem vermiş bir milletiz. Eğitimde öncelik insan olmaktan geçiyor. Ardından doktor, öğretmen, belediye başkanı, milletvekili olunabilir. Eğitimciler, aileler ve yerel yönetimlerdeki belediye başkanları olarak çocuklarımıza okuma bilincini hep beraber aşılamalıyız. Okullarımıza kitap veya kütüphane ihtiyacı var ise Meram Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Sadece bu hafta değil her günümüz Kütüphaneler Haftası olsun ve okuma alışkanlığımız artsın. Televizyon, cep telefonu, bilgisayar gibi araçlardan uzaklaşalım ve hep beraber daha çok kitap okuyalım." şeklinde görüş belirtti.

Başkan Toru, minik öğrencilere değerler eğitiminden oluşan kitapları hediye ederken, okumaları konusunda da söz aldı. 24 Kasım İlkokulu ve Mithat Paşa İlkokulu yöneticileri ise Başkan Fatma Toru ve AK Parti ilçe Teşkilatı'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek günün anısına plaket takdiminde bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Miniklerin kitap mutluluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement