Miniklerin Şampiyonu İstanbul Sinopspor Oldu - Son Dakika
Yerel

Miniklerin Şampiyonu İstanbul Sinopspor Oldu

Miniklerin Şampiyonu İstanbul Sinopspor Oldu

Küçükçekmece Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen 8’inci Minikler Futbol Turnuvası’nın şampiyonu İstanbul Sinopspor oldu.

17.02.2015 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen 8'inci Minikler Futbol Turnuvası'nın şampiyonu İstanbul Sinop spor oldu.

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile işbirliği halinde bu yıl sekizincisini düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası'nın şampiyonu İstanbul Sinopspor oldu.

Küçükçekmece'deki yetenekli gençleri zamanında fark edip, bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen turnuvaya ilçe genelinden 20 spor kulübü katıldı. Final maçını, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Küçükçekmece Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk ve çok sayıda kişi izledi.

KUPAYI BAŞKAN KARADENİZ'İN ELİNDEN ALDILAR

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda Cennet Barbaros Spor ve İstanbul Sinopspor arasında oynanan final maçına ismini İstanbul Sinopspor şampiyon olarak yazdırdı. 0-0 berabere biten maçın kaderini penaltılar belirlerken, maç 5-4 sona erdi. İstanbul Sinop Spor'un minik futbolcuları madalya ve kupalarını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in elinden aldı.

Minik yetenekleri tebrik eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Kemal Aktaş Stadı'nın olumsuz hava şartlarında da rahatça kullanabilmek için kapatılacağını dile getirerek, amatör spor kulüplerinin desteklenmesinin önemine dikkat çekti. Başkan Karadeniz, turnuvada emeği geçenlere de teşekkür etti.

Turnuvanın final maçında 4'ücnülük, 3'üncülük, 2'ncilik ve en centilmen, gol kralı, en iyi kaleci, en erken gol kategorilerinde dereceye girenlere de kupa ile madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerin Şampiyonu İstanbul Sinopspor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement