Miraç En Güzel Hediyedir" - Son Dakika
Yerel

Miraç En Güzel Hediyedir"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında Allah’ın kullarına hediye ettiği kandil gecelerinde manevi dünyamızın aydınlandığını söyledi.

02.05.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında Allah'ın kullarına hediye ettiği kandil gecelerinde manevi dünyamızın aydınlandığını söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Bu gece bizlere mübarek Ramazan-ı Şerif'i müjdeliyor. Cenab-ı Hakk'ın kullarına hediye ettiği bu mübarek kandil gecesi, manevi dünyamızı aydınlatıyor, birliğimizi, dirliğimizi, düzenimizi, bereketimizi, mutluluk ve sıhhatimizi arttırıyor. Sevgili Peygamberimizin, hadis-i şeriflerini, mesajlarını anlamak ve hatırlamak için önemli bir fırsat sunuyor. Sevgili Peygamberimizin, Yaradan'ın huzuruna yükseldiği, İslam dinin fazileti, imanın direği olan namaz ibadetimizin bizlere lütfedildiği o günün hürmeti ile tüm İslam Aleminin mübarek Miraç Kandili'ni kutluyor, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan-ı Şerif'e ulaşmayı niyaz ediyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miraç En Güzel Hediyedir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement