Miraç Kandili - Son Dakika
Güncel

Miraç Kandili

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

02.05.2016 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kendirli, mesajında, Miraç gecesi aracılığıyla kızgınlıkların bir tarafa bırakılarak tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanması, birlik ve beraberliğin devam ettirilmesi gerektiği temennisinde bulundu.

Miraç'ın insanlığın kurtuluşu için gönderilen Hz. Peygamber'in yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuk olduğunu ifade eden Kendirli, şunları kaydetti:

"Miraç Kandili, İslam alemi olarak dualarla karşıladığımız önemli günlerden biridir. Bu önemli günlerde çevremizle ve yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, kardeşliğin, barışın, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım. Miraç Kandili sayesinde farklı coğrafyalarda yaşayan Müslüman kardeşlerimiz Cenab-ı Hakka dua etmek için bir araya gelecektir. Bu mübarek gece aracılığı ile kızgınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı bir tarafa bırakarak tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanması, birlik ve beraberliğimizin devamlılığı için dua edelim. Unutmayalım ki dualar Allah ile kul arasında gönülden geçen dileklerimizin miracıdır. Tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin huzur ve barış getirmesini diliyorum."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement