Miranda Kerr ile Çok Özel Bir Sohbet - Son Dakika
Güncel

Miranda Kerr ile Çok Özel Bir Sohbet

Miranda Kerr ile Çok Özel Bir Sohbet

Dünyaca ünlü topmodel Miranda Kerr, Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show için podyuma çıktı.

13.01.2014 09:01  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü topmodel Miranda Kerr, Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show için podyuma çıktı. Podyumda nefesleri kesen Miranda Kerr defile sonrasında özel bir röportaj için Ömür Sabuncuoğlu'yla buluştu.. Victoria's Secret'ın eski meleklerinden Miranda Kerr Türk televizyonlarından ilk kez Show TV'ye, Türkiye ile ilgili izlenimlerini ve özel hayatını anlattı.

EN ÇOK FAL BAKTIRMAYI SEVMİŞ!

Uçağının rötar yapmasından dolayı geç geldiği için Türkiye'yi gezemediğini söyleyen Miranda Kerr en kısa zamanda yeniden Türkiye'ye gelmek ve gezmek istediğini belirtti. Sultanahmet, Boğaz ve bir çok yeri gezmek istediğini söyleyen Topmodel Kebap, Türk Kahvesi ,Türk Çayını çok sevdiğini ve Türk Hamamları'nı da merak ettiğinden de bahsetti. Röportaj esnasında Türk Kahvesi içen Miranda Kerr "fal baktırmayı da öğrendim, çok eğlenceli ve ilginç bir şey. New York'a dönerken Türk Kahvesi götüreceğim.' dedi.

GİZLİ FORMULU HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI!

Türk izleyicisi için güzelliğinin sırlarını anlatan Miranda Kerr Hindistan cevizi yağı kullandığını söyledi. Türk kadınlarını çok zarif ve güzel bulan Kerr ardından oğlu olunca hayatının nasıl değiştiğini, annelik hissini Show Tv kameralarıyla paylaştı. Güzelliği kadar stiliylede dikkat çeken model giyim stilini ve seksi kadının tanımını anlattı.

Podyuma çıktığı organizasyonda aynı gün sahne alan Megastar Tarkan için ise şarkılarını ve kendisini çok sevdiğini odasında da sürekli Tarkan dinlediğini belirten Miranda Kerr röportajı kameraya Tarkan'ın 'Şımarık' parçasını söylerek sonlandırdı. 'Hey Canlı' programı için çok özel bir röportajla programın Haber Müdürü Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularını içtenlikle yanıtlayan Miranda Kerr, Pazartesi akşamı 23:00'de SHOW TV ekranında olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Miranda Kerr ile Çok Özel Bir Sohbet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement