Miranda Kerr, Snapchat'in Kurucusuyla Evleniyor - Son Dakika
Magazin

Miranda Kerr, Snapchat'in Kurucusuyla Evleniyor

Evan Spiegel ile aşk yaşayan Miranda Kerr evlenecekleri yönündeki haberleri yalanlamalarına rağmen sevgilisiyle evlilik kararı aldı. Yakında nişanlanmaları bekleniyor.

09.07.2016 10:54  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir yılı aşkın süredir aşk yaşayan Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel ile süpermodel Miranda Kerr, birlikte yaşamak üzere Los Angeles'ta 12.5 milyon dolara bir ev satın almıştı.Aktör Orlando Bloom'dan üç yıl önce boşanan ve geçtiğimiz yıl SnapChat'in CEO'su Evan Spiegel'le aşk yaşamaya başlayan Miranda Kerr, sevgilisiyle evlilik yolunda olduklarını açıkladı.E! News'in haberine göre, eski Victoria's Secret mankeni genç iş adamıyla yakında nişanlanacak.

125.5 MİLYON DOLARA MALİKANE ALMIŞLARDI

Bir yılı aşkın süredir ilişki yaşayan iş adamı Evan Spiegel ile süpermodel Miranda Kerr, Los Angeles'ta satın aldıkları yeni malikânelerinde birlikte yaşamak üzere hazırlık yapıyordu. 12.5 milyon dolar ödeyerek Brentwood'daki 4 yatak odalı malikâneyi satın alan çift, şu sıralar yeni evlerini düzenlemekle meşgul.

İLİŞKİLERİNDEN MEMNUN OLDUKLARINI SÖYLEMİŞLERDİ

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, Kerr'in aktör Orlando Bloom'dan olan oğlu Fylnn'in rahatı için de hiçbir masraftan kaçınmıyor. Spiegel ve Kerr, bu yaz evlenecekleri yönündeki haberleri yalanlamış ve ilişkilerinin mevcut durumundan çok memnun olduklarını açıklamışlardı. Ancak aldıkları nişanlanma kararı bu kararlarından vazgeçtiklerini gösteriyor.

Miranda Kerr, Snapchat\'in Kurucusuyla Evleniyor

Son Dakika Magazin Miranda Kerr, Snapchat'in Kurucusuyla Evleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement