Miranda Kerr Üç Milyon Dolarlık Takıyla Podyuma Çıktı - Son Dakika
Magazin

Miranda Kerr Üç Milyon Dolarlık Takıyla Podyuma Çıktı

Miranda Kerr Üç Milyon Dolarlık Takıyla Podyuma Çıktı

Dünyaca ünlü model, Antalya'da 17'ncisi düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da 3 milyon Dolar değerindeki 2014 parça pırlantayla podyuma çıktı.

09.01.2014 16:10  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 17'ncisi düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkan dünyaca ünlü model Mıranda Kerr, kendisi için 12 usta tarafından 2.5 ayda sıcak mine teknolojisi ile tasarlanan 3 milyon dolar değerindeki 2014 parça pırlantayla izleyenleri büyüledi.

2 BİN KİŞİ İZLEDİ

Geçtiğimiz Eylül ayında Gezi Parkı olayları nedeniyle Türkiye'ye gelmeyi erteleyen Victoria's Secret meleklerinden dünyaca ünlü top model Miranda Kerr, sarayların arka bahçesi konsepti ile hazırlanan özel podyumda izleyenlerle buluştu. Miranda Keer'i podyuma çıkacağı alana gelişinde Dosso Dossi Fashion Show Ceo'su Hikmet Eraslan çiçeklerle karşıladı. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği defile sahne şovu ile başladı. 20 mankenin yer aldığı defilede Miranda Kerr, işlemeli ilk kıyafetiyle adeta ilkbaharı anımsattı.

İŞ KAZASI

Kerr, ikinci kıyafetini blujeen olarak seçerken, podyuma çıkarken küçük bir kazası geçirdi. Sahne çıkışında ayağından ayakkabısı çıkan Miranda Kerr, ayakkabısını giydikten sonra defileye devam etti.

4 KIYAFET GİYDİ

Miranda Kerr, defilede 4 özel tasarım kostüm giydi. Kendisi için İstanbul'da 3 milyon dolar değerinde sıcak mine teknolojisi ile 12 usta tarafından 2.5 ayda tasarlanan 2014 parça pırlanta kullanılan özel takı ile podyuma çıkan Kerr, izleyicileri büyüledi. Defilede Pop Müzik sanatçısı Emir de Dosso Dossi Show için hazırladığı şarkılarını seslendirdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Miranda Kerr Üç Milyon Dolarlık Takıyla Podyuma Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement