Mircea Lucescu: Fenerbahçe'yle Eşleşmek İstemezdim - Son Dakika
Spor

Mircea Lucescu: Fenerbahçe'yle Eşleşmek İstemezdim

Mircea Lucescu: Fenerbahçe\'yle Eşleşmek İstemezdim

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, yarın oynanacak maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında "Fenerbahçe'yle eşleşmek istemezdim." dedi.

27.07.2015 19:35  Güncelleme: 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve oyunculardan Darijo Srna, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Lucescu, Fenerbahçe'nin kurada istemediği bir takım olduğunu söylerken, "Bu seviyede çok iyi takımlar var, Fenerbahçe de bu takımlardan biri. Sahaya çıktığımızda mutlaka ilginç şeyler olacaktır. Türkiye'den ayrılırken diğer takımlarla da iyi ilişkiler içindeydim. "Sahaya çıktığımızda mutlaka ilginç şeyler olacaktır. Türkiye'den ayrılırken diğer takımlarla da iyi ilişkiler içindeydim. İlk maçımızın Fenerbahçe ile olmasını istemezdim" ifadelerini kullandı.

RVP, NANI, KJAER...

Fenerbahçe'nin transferlerini değerlendiren Romen hoca, "Kabul ediyorum birçok isim transfer edildi Fenerbahçe'ye. Sonuç olarak iki farklı potansiyele sahip olan takımlar karşılaşacak. Her takımın kendisine göre tecrübesi var" şeklinde yorum yaptı.

PEREIRA VE YUNANİSTAN VURGUSU...

Pereira'nın kariyeri için konuşan Luce, "Fenerbahçe'nin nasıl oynadığını, onlar da bizim nasıl oynadığımızı görme şansına sahip oldular. Antrenmanların başında aslında çok tecrübeli bir teknik adam var. Aslında kimsenin dikkat etmediği bir şey var; Pereira Yunanistan'da kariyerini bitirmişti. Xanthi de benim oğlum da oynuyor. Sanırım tekrar tarihe ismini yazdıracak. Ünlü bir kulüp ama tabi bizim takımımızda organize ve tecrübeye sahip bir takım." dedi.

SRNA: "GEÇMİŞE TAKILIP KALMAMAK GEREKİYOR"

Kaptan Srna, " İstanbul'u ve Türkiye'yi sevdiğimi söyleyebilirim. Yemekler, kültür her zaman dikkatimi çekmiştir. Yarın sadece bir maç olmayacak. İsterim ki, hep beraber teknik direktörümüzün doğum gününü kutlayalım. Geçmişe takılıp kalmamak gerekiyor. İleriye bakıyoruz. Futbolcuların 1-2 sene önceki performanslarına bakmamak gerekiyor." diye konuştu.

Son Dakika Spor Mircea Lucescu: Fenerbahçe'yle Eşleşmek İstemezdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Addo Keles: Yani fenerbahceyi ezip gecmek istemezdim demek istiyor. 2 0 Yanıtla
  • kocakafalı: neden fener galibiyeti artık zevk vermiyormu 1 0 Yanıtla

Advertisement