Misafir Öğrencilere Deprem Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Misafir Öğrencilere Deprem Eğitimi

Misafir Öğrencilere Deprem Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sismoloji ve Deprem Eğitim Merkezi, şehir dışından gelen öğrencileri ağırladı.

22.11.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'na bağlı Sismoloji ve Deprem Eğitim Merkezi, şehir dışından gelen öğrencileri ağırladı. Deprem eğitimi alan öğrenciler, doğal afetlere karşı daha bilinçli bir hale geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edilip desteklenen Kalkınan Türkiye'nin Lider Gençleri Projesi kapsamında sismoloji ve Deprem Eğitim Merkezi; Van, Gümüşhane, Erzincan ve Çankırı'dan gelen öğrencilere deprem bilinci ve uygulamalı deprem eğitimi gerçekleştirdi. Proje kapsamında şehrimizde bulunan öğrenciler, merkezde deprem hakkında bilinçlendirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde verilen eğitimler ile Kocaeli halkı deprem konusunda bilinçlendirilmeye devam ediyor. Merkez hizmeti sadece Kocaeli'ye sunmuyor, şehir dışından gelen misafirlere de deprem eğitimi veriyor. Proje kapsamında misafir öğrencilere eğitim verilmeye devam edecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Misafir Öğrencilere Deprem Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement