Oğullarının sünnet düğününde şeker yerine çam fidesi dağıttılar - Son Dakika
Güncel

Oğullarının sünnet düğününde şeker yerine çam fidesi dağıttılar

Sivas'ta oğulları için sünnet düğünü düzenleyen bir çift, şeker ve magnet gibi çeşitli hediyeler yerine 200 adet çam fidesi dağıttı. Misafirlerinin bu duruma çok şaşırdığını ifade eden çift, insanların beğeni ve takdirlerini topladı.

01.09.2021 18:49  Güncelleme: 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizin çeşitli bölgelerinde çıkan orman yangınları sonucu binlerce ağaç yok oldu. Kimi vatandaşlar ağaçlandırma çalışmaları için kampanyalar başlatırken kimileri de farklı fikirler üretmeye devam ediyor. Sivas'ta da ülkede baş gösteren orman yangınları sonrası ağaçlandırmanın önemine değinmek için farklı bir projeye imza atıldı.

ŞEKER YERİNE ÇAM FİDESİ DAĞITTI

Mehtap Abak ve Ömer Faruk Abak çifti oğulları Ömür Musab Abak'ın sünnet düğününde misafirlere çam fidesi dağıttı. Şeker, magnet gibi çeşitli hediyeler yerine 200 adet fidenin dağıtılması misafirlerce de oldukça beğeni ve takdir topladı. Çift, toprağa faydalı bir şey dağıtmak istediklerini söyleyerek, "doğamızı ağaçlarımızı koruyalım" dedi.

Oğullarının sünnet düğününde şeker yerine çam fidesi dağıttılar

"MİSAFİRLERİMİZ ÇOK ŞAŞIRDI"

Ömür Musab Abak'ın annesi Mehtap Abak, "Bildiğiniz gibi sünnet düğününde misafirlere hediyelik ürünler takdim ediliyor. Ama biz bunları gereksiz masrafın dışından toprağa yarar bir şey olsun istedik. Geçtiğimiz günlerde de orman yangınları olduğundan dolayı gelen misafirlerimize çam fidesi hediye etmeyi düşündük. Gerek bir pileksi gerek bir magnet yerine biz çam fidesi vermeyi uygun gördük. 200 adet çam fidesi hediyemiz var. Misafirlerimiz bu durum karşısında çok şaşırdılar. Çünkü düğünlerde genellikle magnet resim gibi şeyler dağıtıldığından dolayı insanlar tarafından da çok büyük beğeni topladık" dedi.

Oğullarının sünnet düğününde şeker yerine çam fidesi dağıttılar

"HERKESE TAVSİYE EDİYORUZ"

Ömür Musab Abak'ın babası Ömer Faruk Abak ise, "Sünnet düğünümüz var. Hediyelik dağıtmak amacıyla yaptığımız şeyler yerine biz çam fidesi dağıtmayı uygun gördük. Ülkemizdeki orman yangınlarından ve son zamanlarda yaşanan doğal felaketlerden ötürü biz böyle bir şey düşündük. Herkese de tavsiye ediyoruz. Doğamızı ağaçlarımızı koruyalım" ifadelerini kullandı.

Düğüne gelen misafirlerden Abdullah Söyler, "Ülkemizin geçmiş olduğu bu zor süreçte orman yangınlarında eniştemizin ve baldızımızın böyle duyarlı bir davranış göstermesi gerçekten güzel oldu. Bu ince davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Oğullarının sünnet düğününde şeker yerine çam fidesi dağıttılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Oğullarının sünnet düğününde şeker yerine çam fidesi dağıttılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement