MİSİAD Viranşehir'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

MİSİAD Viranşehir'de İncelemelerde Bulundu

MİSİAD Viranşehir\'de İncelemelerde Bulundu

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Şanlıurfa Şubesi yönetimi Viranşehir'de yerel yönetimi ziyaret etti.

22.01.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Gökhan Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri; Osman Mutlu, Halil Haktankaçmaz, Mehmet Büyükfırat ile Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin ve Kaymakam Huzeyfe Citer'i makamlarında ziyaret etti.

Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz ile görüşen Gökhan Gökmen, organize sanayi bölgesi ile ilgili detaylı bilgi aldı. Tarıma dayalı sanayinin gelişmesi için yatırımın ilçelerde yoğunlaşması gerektiğini belirten Gökmen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçede fizibilite çalışmaları yapılacağını sözlerine ekledi.

Cin, yapılacak her yatırımın bölge insanına katkı sağlayacağını ve belediye olarak tüm birimlerin bu çalışmalara destek vereceğini söyledi. Organize sanayi bölgesine sahip tek ilçe olan Viranşehir'de domates, biber, firik, süt ve süt ürünleri tesisleri kurularak ürünlerin yüksek kalitede üretilebileceğini sözlerine ekleyen Cin, vatandaşın bu noktada işsizlik sorunun çözüleceğini de belirtti. MİSİAD'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Cin, işbirliğine her zaman açık olduklarını sözlerine ekledi. Ardından Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer ile görüşen Gökmen ve yönetim kurulu ilçede yapılacak projelere MİSİAD olarak destek verdiklerini söyledi. Kaymakam Citer de görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek iş adamlarının bu bölgelerde daha aktif rol almaları gerektiğini belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel MİSİAD Viranşehir'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement