Mısır Büyükelçiliği Önünde Gösteri - Son Dakika
Güncel

Mısır Büyükelçiliği Önünde Gösteri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mısır'ın Saraybosna Büyükelçiliği binası detay görüntüleri Protesto için toplanan kalabalık detay görüntüleri Bosna Hersek Mısır Birliği Başkanı Farid Ali Al Zayat'ın açıklamaları Kalabalık detay görüntüleri Mısır devriminin 5'inci yıl dönümüne doğru Saraybosna'da protesto gösterisi düzenlendi Mısır devriminin 5. yıl dönümü kapsamında, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da protesto gösterisi düzenlendi.

24.01.2016 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mısır'ın Saraybosna Büyükelçiliği binası detay görüntüleri

Protesto için toplanan kalabalık detay görüntüleri

Bosna Hersek Mısır Birliği Başkanı Farid Ali Al Zayat'ın açıklamaları

Kalabalık detay görüntüleri Mısır devriminin 5'inci yıl dönümüne doğru

Saraybosna'da protesto gösterisi düzenlendi

Mısır devriminin 5. yıl dönümü kapsamında, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da protesto gösterisi düzenlendi.

Bosna Hersek Mısır Birliği tarafından düzenlenen gösteride katılımcılar, başkentteki Mısır'ın Saraybosna Büyükelçiliği binası önünde toplandı.

"Herkes için demokrasi ve özgürlük", "Halkın isteği kazanacak, Mısır halkı özgür olacak" gibi dövizler ile Mısır'ın darbeyle görevinden alınan seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin fotoğrafı ve Mısır bayrakları taşıyan göstericiler, mevcut Mısır hükümetini protesto etti.

Bosna Hersek Mısır Birliği Başkanı Farid Ali Al Zayat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün Mısır yönetiminde olan askeri rejimin ülkeyi geriye götürdüğünü ifade ederek, "Ülke tamamen harap olmuş durumda, daha kötüsü olamazdı" dedi.

Mısır cezaevlerinde 55 masum insanın nedensiz yere tutulduğunu belirten Zayat, "Muhammed Mursi adil seçimlerle başa gelmiş ilk cumhurbaşkanıydı ve şimdi sebep gösterilmeden idama mahkum edilen devrik bir lider haline geldi" ifadesini kullandı.

Zayat, Mısır halkının özgürlükleri için mücadele etmeye devam edeceğini söyleyerek, ülkedeki siyaset ve eğitim gibi sistemlerin en alt seviyede olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mısır Büyükelçiliği Önünde Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement