Mısır'da 25 Ocak Devrimi'nin 4'üncü Yılı - Son Dakika
Güncel

Mısır'da 25 Ocak Devrimi'nin 4'üncü Yılı

Mısır\'da 25 Ocak Devrimi\'nin 4\'üncü Yılı

Kahire'de düzenlenen gösterilerde, bir kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

27.01.2015 00:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mısır'da 25 Ocak Devrimi'nin 4'üncü yılı dolayısıyla başkent Kahire'de düzenlenen gösterilerde 1 kişinin hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek İçin Ulusal İttifak kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kahire'nin doğusundaki El-Matariye Mahallesi'nde göstericiler ile güvenlik güçleri arasında çıkan olayların ardından Muhammed Şeddad isimli bir genç, başından vurularak hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları da Matariye Mahallesi'nde, göstericilerle güvenlik güçleri arasındaki olayların halen devam ettiğini söyledi.

AA muhabirine açıklama yapan Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Hüsam Abdulgaffar ise bakanlığa bağlı hastanelere Matariye Mahallesi'nden herhangi bir cenaze ulaşmadığını, herhangi bir ölüm vakası olduğu takdirde duyuracaklarını ifade etti.

Matariye'de önceki gün yapılan gösterilerde, güvenlik güçleri, protestocu grupların dağılması için sert müdahalelerde bulunmuş, göstericilerle polis arasında olaylar çıkmıştı.

Mısır'da Hüsnü Mübarek yönetimine son veren 25 Ocak Devrimi'nin 4'üncü yılı dolayısıyla önceki gün rejim karşıtlarının düzenlediği protestolara polisin müdahalesi sonucu 21 kişi hayatını kaybetmiş, 82 kişi yaralanmıştı. - Kahire

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mısır'da 25 Ocak Devrimi'nin 4'üncü Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement