Mısır'da 528 Kişinin İdama Mahkum Edilmesi - Son Dakika
Yerel

Mısır'da 528 Kişinin İdama Mahkum Edilmesi

Memur Sen'e bağlı Diyanet Sen Giresun Şube Başkanı Fethi Karahüseyin, Mısır'da 528 kişi için verilen idam kararının geri alınması gerektiğini söyledi.

09.04.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sen'e bağlı Diyanet Sen Giresun Şube Başkanı Fethi Karahüseyin, Mısır'da 528 kişi için verilen idam kararının geri alınması gerektiğini söyledi.

Karahüseyin, yaptığı açıklamada, Mısır'da 528 darbe karşıtının mahkeme tarafından idam edilmesine karar verildiğini anımsattı.

Kararı şiddetle kınadıklarını vurgulayan Karahüseyin, "Mısır'da derbeci Sisi ve yandaşlarınca verilen halkın ve hakkın adamları 528 kişinin yargısız infazına ve idamına karşı çıkıyoruz. Sisi ve yönetimini telin ediyoruz. Mahsur kalan bir balina veya bir kediye gösterilen duyarlılık ya da ilgi gösterenleri insanlığa, cani Firavunsu Sisi ve şeytanlarının ve onlara destek veren yalaka çıkarcı şeytanların 528 hak ve halk adamı bu mücahidlerin yargısız idamla infazına dur için duyarlılığa çağırıyoruz. Duyarsız ve ilgisizlerin değil İslamlığını insanlığını da sorgulaması gerekir" dedi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mısır'da 528 Kişinin İdama Mahkum Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement