Mısır'da Darbe Karşıtlarının Yargılanması - Son Dakika
Güncel

Mısır'da Darbe Karşıtlarının Yargılanması

Mısır\'da Darbe Karşıtlarının Yargılanması

HAP Genel Sekreteri Biltaci'nin de arasında bulunduğu 4 kişinin, "polislere işkence" iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

06.07.2014 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mısır'da Hürriyet ve Adalet Partisi (HAP) Genel Sekreteri Muhammed el-Biltaci'nin de arasında bulunduğu 4 kişinin, "polislere işkence" işkence" yaptığı iddiasıyla açılan davanın görülmesine devam edildi.

Yargı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kahire Ceza Mahkemesindeki duruşmada, Biltaci ile Ulusal İttifak liderlerinden Safvet Hicazi, mahkemenin görevlendirdiği avukata tepki gösterdi. Biltaci, kafesin önüne gelen avukata hitaben, "Mesleğine saygısı olsaydı burada olmazdı" dedi. Hicazi ise  "Bizler teröristiz ve senin bizi savunmanı kabul etmiyoruz" diyerek tepkisini ortaya koydu.

Polis Akademisindeki duruşma, Radyo ve Televizyon Kurumu tarafından sunulan CD'nin seyredilmesi için 12 Temmuz'a ertelendi.

"Kaçırılarak darbe karşıtlarının gösteri yaptığı Rabiatul Adeviye Meydanı'nda zorla alıkonulan 2 polise işkence yapıldığı" iddia edilen davada, Biltaci ve Hicazi'nin yanı sıra meydanda kurulan sahra hastanesinde görevli doktorlardan Muhammed Mahmud Zanati ve Abdulazim İbrahim de yargılanıyor. - Mısır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mısır'da Darbe Karşıtlarının Yargılanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement