Mıss and Mr Fashıon TV Türkiye Güzelini Seçti - Son Dakika
Magazin

Mıss and Mr Fashıon TV Türkiye Güzelini Seçti

Mıss and Mr Fashıon TV Türkiye Güzelini Seçti

KKTC'nin Girne şehri ile Panama'da eylül ayında yapılacak Fashion TV Dünya Modellik Yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek aday belli oldu.

25.06.2014 10:05  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne şehri ile Panama'da eylül ayında yapılacak Fashion TV Dünya Modellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek aday belli oldu.

Muğla'nın Bodrum ilçesi Yalıkavak Mahallesi'nde bulunan Palmarin marindadaki Bilyoner kulüpte düzenlenen güzellik yarışmasının birincileri, Uğur Gül ile Emel Erdemanar oldu. içlerinde oyuncuların, mankenlerin ve şarkıcıların da bulunduğu 21 üye Fashion TV Dünya Modellik Yarışması'na gidecek olan isimleri belirledi. Birçok sanatçının da katıldığı gecede jüri üyesi ünlü şarkıcı Sibel Tüzün ve manken Tuğba Özay konser verdi. Konuk sanatçı Ömür Gedik de şarkılarıyla geceye katılanları coşturdu.

Güzellik yarışmasını izlemeye ise sanat, iş ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı. Ünlü oyuncu Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu konuklar arasında yer aldı. 15 kadının ve 15 erkeğin katıldığı güzellik yarışmasında 21 jürinin seçtiği ilk 3 isim ise şöyle: 1'inci Uğur Gül ile Emel Erdemanar oldu, taçlarını ünlü modacı Cemil İpekçi taktı. 2'nci ise Samet Karabay ile Gamze Balım seçildi. 2'ncilik taçlarını ise ünlü şarkıcı Sibel Tüzen taktı. Ahmet Emre Akça ve Zeynep Demirel ise 3'üncü oldu. Taçlarını, ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay taktı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Mıss and Mr Fashıon TV Türkiye Güzelini Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement