MİT'çinin Vurduğu Eşinin Organları 3 Kişiye Hayat Verecek (2) - Son Dakika
Güncel

MİT'çinin Vurduğu Eşinin Organları 3 Kişiye Hayat Verecek (2)

MİT\'çinin Vurduğu Eşinin Organları 3 Kişiye Hayat Verecek (2)

Gözyaşlarıyla TOPRAĞA VERİLDİ Gemlik'te çalıştığı Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan (MİT) emekli olmak için dilekçe veren Kenan Şen'in geçen Pazar gecesi kızı Eda'yı öldürüp, yaşamına son verdiği olayda ağır yaraladığı ve dün gece beyin ölümü gerçekleşince organlarıyla 3 kişiye hayat veren 37 yaşındaki Seçil Şen'in cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.

12.11.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gözyaşlarıyla TOPRAĞA VERİLDİ

Gemlik'te çalıştığı Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan (MİT) emekli olmak için dilekçe veren Kenan Şen'in geçen Pazar gecesi kızı Eda'yı öldürüp, yaşamına son verdiği olayda ağır yaraladığı ve dün gece beyin ölümü gerçekleşince organlarıyla 3 kişiye hayat veren 37 yaşındaki Seçil Şen'in cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.

Gemlik Çarşı Camii'ndeki cenaze törenine Kenan-Seçil Şen çiftinin hayatta kalan tek çocukları lise öğrencisi Eren Şen de katıldı. Cenazede gözyaşlarına boğulan Seçil Şen'in babası ve Gemlik Belediye Meclisi eski üyesi Osman Sivas güçlükle ayakta durdu.

Kızının organlarının bağışlanmasına karar veren gözü yaşlı baba, bağışana nasıl karar verdiğini anlattı. Sivas, "Bana, 'Kızınızın beyin ölümü gerçekleşti. Yapacak çok fazla bir şey yok' dediler. Bu sırada yanımda bir adam oturuyordu. Doktor gelip, 'Organ bağışı düşünür, kabul eder misiniz?' diye sordu. 'Biraz düşüneyim' dedikten sonra yanımdaki adam bana, 'Benim hanımın ciğere ihtiyacı var, ona ver. Çok mutlu olurum' deyince karar verdim. Bu arkadaşlara can verelim diye düşündüm. Öyle karar verdik" dedi.

Acılı baba gazetecilerin, "organların kim verildiğini biliyor musunuz" sorusu üzerine de, "Kurayla belirlenecekmiş. Nakiller olduktan sonra isimler bize bildirilecek" dedi.

Seçil Şen'in cenazesi, Gemlik Çarşı Camii'nde ikindide kılınan namazı ardından Gemlik İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İntihar eden Kenan Şen ve 10 yaşındaki kızı Eda Şen'in cenazeleri pazartesi günü toprağa verilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MİT'çinin Vurduğu Eşinin Organları 3 Kişiye Hayat Verecek (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement