MİT Mensubu, Karısını ve Çocuğunu Vurduktan Sonra İntihar Etti...(Düzeltme-tekrar) - Son Dakika
Güncel

MİT Mensubu, Karısını ve Çocuğunu Vurduktan Sonra İntihar Etti...(Düzeltme-tekrar)

MİT Mensubu, Karısını ve Çocuğunu Vurduktan Sonra İntihar Etti...(Düzeltme-tekrar)

Bursa’da MİT mensubu baba, eşi ve kızını vurduktan sonra intihar etti.

09.11.2015 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da MİT mensubu baba, eşi ve kızını vurduktan sonra intihar etti.

Alınan bilgilere göre, MİT mensubu K.Ş (45), 10 yaşındaki kızı Eda ile 37 yaşındaki eşi Seçil Ş.'yi silahla vurduktan sonra aynı silahla kafasına ateş ederek intihar etti. Olayda kendisi ve kızı hayatını kaybederken, ağır yaralanan eşi Seçil Ş., hastanede tedavi altına alındı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Bursa'nın Gemlik ilçesi Dr. Ziya Kaya Mahallesinde bulunan apartmanın 3. katında meydana geldi. MİT personeli olarak görev yaptığı Erzurum'dan İzmir'e tayini çıkan K.Ş, 10 gün önce Gemlik ilçesindeki kayınpederi Osman Sever'in evine geldi. K.Ş gece saat 02.00 sıralarında beylik tabancasıyla önce eşi 37 yaşındaki Seçil Ş'yi'i ardından 10 yaşındaki kızı küçük kızı Eda Ş'yi kafalarına hedef alarak vurdu. Daha sonra K.Ş kendi kafasına sıkarak intihar etti. Silah sesleri üzerine uyanan kayınpeder Osman Sever, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede K.S ve kızı Eda Ş.'nin öldüğünü, Seçil Ş.'nin ise ağır yaralı olduğunu belirledi. Durumu ağır olan Seçil Ş., 112 Acil Servis ambulansıyla Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken olayı gazetecilere anlatan Osman Sever, "Saat 23.00 gibi yattık, çocuk okula gidecekti, o zamana kadar çay kahve içip çocuğun derslerini yaptık. Gece saat 02.00 gibi bir ses duyup uyandık, baktım yerde kan var, beyin kanaması geçirdi zannettim, kızıma baktım yoktu, balkondan atladı zannettim, damadımı çekince altında kızım vardı, nefes alıyordu, kızımın altında olan torunumu kurtarmak istedim ama cansız bedeniyle karşılaştım, aramızda herhangi bir kavga ve gürültü yoktu, damadım MİT mensubuydu, Erzurum'da görev yaparken tayini İzmir'e çıktı, 1 hafta 10 gündür buradaydı, buraya yerleşeceklerdi" dedi.

Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Ağır yaralı olan Seçil S.'nin ise tedavisine Bursa Devlet Hastanesi'nde devam ediliyor. Cenazeler ise adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MİT Mensubu, Karısını ve Çocuğunu Vurduktan Sonra İntihar Etti...(Düzeltme-tekrar) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement