MITANOX CNR Fuarında - Son Dakika
Güncel

MITANOX CNR Fuarında

MITANOX CNR Fuarında

MITANOX Yeşilköy CNR da gerçekleşen ISITMA VE SOĞUTMA fuarında ayrıcalığını bir kez daha hissettirdi.

12.05.2014 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baca sistemleri sektörünün yurt içi ve yurt dışında öncü markaları arasında yer alan MITANOX Yeşilköy CNR da gerçekleşen ISITMA VE SOĞUTMA fuarında ayrıcalığını bir kez daha hissettirdi.
Gelişmiş baca ve atık gaz sistemlerinde farklı imalat yönleri ile dünya çapında ön plana çıkan MITANOX, CNR fuar alanında da firmaların odak noktası oldu. Ziyaretçilerini Derya Tuna ve İdo Tatlıses ile buluşturan MITANOX aynı zamanda keyifli bir ortama da imzasını attı.

MİTANOX BACA SİSTEMLERİ HAKKINDA

MITANOX İstanbul - Beylikdüzü mevkiin de 5000 m² imalat, 3500 m² kapalı depo alanıyla imalat ve proje çalışmalarını gerçekleştirmektedir. En son teknoloji ve modern makine parkuru ile gelişmiş ve gelişmekte olan sektörlerde değişik imalat çözümleri ile hizmetine devam etmektedir.

Firma kuruluşu itibariyle ihracata ( Almanya, Hollanda, İtalya, İsrail, Rusya, Türkmenistan, Irak) yönelik çalışmış ve gelişmiş baca ve atık gaz sistemlerinde farklı imalat yönleri ile ön plana çıkmıştır. Yapılmış olan projelerin çeşitli belgelendirme kuruluşları ile geçerliliği onaylanmıştır.

Almanya da belgelendirme firması MPA NRW, Türkiye' de ISO 9001, TSE ve CE belgeleri ile hizmetine hız katmıştır. MITANOX baca sistemleri yurtdışına sunmuş olduğu mühendislik ürünlerini yurtiçi piyasasına da sürmüştür. Bu sistemler; Çift cidarlı baca, tek cidarlı baca, pp plastik sistem, hava atık gaz sistemleri, şönt kombi ve mutfak sistemleri, konstrüksiyonlu veya kendi kendini taşıyan sistemler, baca aksesuarları, kombi baca setleri, hermetik kombi, şömine setleri, flex, çöp-çamaşır şutu ile imalatını siz değerli müşterilerimize sunmuştur. Ayrıca mühendislik desteği ve baca imalatı dışında talep edilen paslanmaz malzemeler ve CNC LAZER kesim hizmetleri de vermektedir.

Türkiye' nin tüm illerinde çalışması olan firmamız hedeflerini katlayarak bir dünya markası haline gelmiştir.

Hedefimiz kaliteli ve uzun ömürlü ürünler ile siz değerli müşterilerimize çözüm sunmaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MITANOX CNR Fuarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement