Miting Meydanındaki Reklam Tabelaları İndirildi - Son Dakika
Güncel

Miting Meydanındaki Reklam Tabelaları İndirildi

Miting Meydanındaki Reklam Tabelaları İndirildi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği miting öncesinde reklam tabelaları, Samsun Büyükşehir Belediyesi Estetik Kurulu kararı doğrusunda indirildi.

04.07.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştireceği miting öncesinde reklam tabelaları, Samsun Büyükşehir Belediyesi Estetik Kurulu kararı doğrusunda indirildi.

Amaçları arasında, 'görüntü kirliliğine yol açan yapılar ile bu yapıların çevresinde farklı amaçlarla kullanılan her türlü donatım, tanıtım ve düzenleme elemanlarının estetik ve işlevsel hedeflere uygun olarak seçilmesi, ilan, reklam ve tanıtım elemanları ve aktivitelerin kentte görüntü kirliliği oluşturmasını Samsun Büyükşehir Belediyesi Reklam, İlan ve Tanıtım Yönetmeliği doğrultusunda engellemek' yer alan Kent Estetik Kurulu, şehirdeki tabela kirliliğine karşı çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kent Estetik Kurulu aldığı karar ile Tekkeköy- Cumhuriyet Meydanı güzergahındaki çok sayıda reklam tabelasının kaldırılmasını sağladı.

Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Birimi ekipleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış ve miting yapacağı Cumhuriyet Meydanı'ndaki reklam tabelalarını indirdi. Vinç yardımı ile indirilen reklam tabelaları, çevredeki vatandaşların ilgisini çekti. Vatandaşlar tabelaların sökülmesini meraklı bakışlarla izledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Miting Meydanındaki Reklam Tabelaları İndirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement