MIXX Awards 2013 Ödül Töreni Yaklaşıyor - Son Dakika
Güncel

MIXX Awards 2013 Ödül Töreni Yaklaşıyor

Dijital pazarlama iletişimi sektörünün en iyilerini belirleyen MIXX Awards Türkiye 2013'te kazananların belirlenmesinde geri sayım başladı.

01.02.2014 10:48  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EN ETKİLİ DİJİTAL REKLAMLAR 18 ŞUBAT'TA BELLİ OLACAK

Başvuruları değerlendirmede sürecinde son aşamaya gelen jüri üyeleri, 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde ana değerlendirmeyi yapacak. Jürinin görevini tamamlamasının ardından da gözler, 18 Şubat'ta gerçekleşecek Mixx Awards 2013 ödül törenine çevrilecek. Ödül töreni yaklaşırken, yarışmanın "Dijital'in atası sen ol" temasıyla yürütülen reklam kampanyası da tüm hızıyla devam ediyor.

Dijital pazarlama iletişimi sektöründe nefesler tutuldu, 18 Şubat gecesi Four Seasons Bosphorus'ta yapılacak Mixx Awards ödül töreni bekleniyor. Başvurularda ön eleme sürecini tamamlayan jüri üyeleri, 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapacakları ana değerlendirmenin ardından son sözlerini söyleyecekler. Ardından gözler, ödül törenine çevrilecek.

IAB Türkiye tarafından düzenlenen Mixx Awards Türkiye, dijital pazarlama iletişimi endüstrisinin en iyilerini belirlerken, dijitalin sektöre ve markalara olan katkısını ortaya çıkarıyor. Mixx Awards Türkiye yarışmasının başvuru sayısı, dijital endüstrinin gelişimine paralel olarak her yıl katlanarak artıyor. Geçen sene 433 olan başvuru sayısı 2013 yılında %38 artarak 596'ya ulaştı. Mixx Awards Türkiye yarışmasında başvurular toplam 27 kategoride değerlendirildi. Bu kategoriler, "Araç, Yöntem ve Teknolojiler" ile "Strateji ve Hedefler" olmak üzere iki ana bölüme ayrıldı. Her kategoride hem ajanslara, hem reklamverenlere Altın, Gümüş ve Bronz Mixx ödülleri verilecek. Kategori birincileri arasından Yılın En İyisi seçilecek. Birinciler IAB Europe tarafından düzenlenen Mixx Europe'da yarışma hakkı elde edecek.

Dijital Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü yazılıyor

IAB Türkiye bu yıl yarışmaya renk katmak için "Dijital'in atası sen ol" temasıyla bir reklam kampanyası başlattı. Twitter ve dijitalinatasi.com sitesi üzerinden yürütülen kampanya kapsamında Dijital Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü oluşturuluyor. Katılımcılar #dijitalinatasi hashtag'iyle kendi dijital atasözlerini ve deyimlerini sektörle paylaşabiliyorlar.

"Acele App'e şeytan karışır", "Bana projeni söyle, sana ajansının kim olduğunu söyleyeyim", "İyi viral tez yayılır", "Nazar etme ne olur, share et senin de olur" "Virali yapan case study'sini hazırlar", "Çay kaşığına banner sığdırmak" gibi sözlerin paylaşıldığı kampanya, pazarlama profesyonellerine bir yandan yaratıcılıklarını gösterme bir yandan eğlenme imkanı sunan keyifli bir uygulama haline geldi.

IAB Türkiye, "Dijitalin atası sen ol!" kampanyasında paylaşılan dijital atasözleri ve deyimleri, yazan kişilerin ismini de belirterek bir "Dijital Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü" isimli bir kitapta bir araya getirecek. Sözlük 18 Şubat'ta Four Seasons Hotel'de yapılacak Mixx Awards Ödül Töreni'nde katılımcılara hediye edilecek. Ayrıca sözlüğe dijital formatta dijitalinatasi.com sitesinden ulaşmak da mümkün olacak.

Mixx Awards Türkiye yarışmasının "Lider Destekçileri" Mynet ve Sahibinden.com, "Başarı Destekçileri" ise Medyanet ve Ülker oldu.

Sektör kuruluşları da her yıl olduğu gibi Mixx'e katkıda bulunuyor. "Sektörel Basın Destekçisi" olarak Campaign Türkiye'nin yer aldığı organizasyon, Digital Youth, Gramofon, İltek, Karbonat, Pozitif TV, Project House ve Waytosay'in katkılarıyla gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MIXX Awards 2013 Ödül Töreni Yaklaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı
    18:59 Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı

    Ali Rıza Ataktürk Caddesi'nde Y.E.Y. idaresindeki 22 ADG 393 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Kazada anne ve kızı yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.


Advertisement