Mkü'de Uluslar Arası Boks Turnuvası Başladı - Son Dakika
Güncel

Mkü'de Uluslar Arası Boks Turnuvası Başladı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) ve Türkiye Boks Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Uluslararası MKÜ 15 Temmuz Şehitleri Boks Turnuvası başladı.

09.12.2016 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) ve Türkiye Boks Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Uluslararası MKÜ 15 Temmuz Şehitleri Boks Turnuvası başladı.

Mustafa Kemal Üniversitesi Spor Kompleksi'nde gerçekleşen turnuvaya, Türkiye, İran, Almanya ve Katar'dan sporcular katılıyor. Turnuvanın açılışında konuşan Türkiye Boks Federasyonu Organizasyon Yetkilisi İsmail Nazlı, MKÜ'nün bu etkinlikle hem 15 Temmuz şehitlerine verdiği değeri gösterdiğini, hem de Hatay'ın tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi. Turnuvaya davet ettikleri birçok ülkenin bu davete icabet edemediğini belirten Nazlı, "2016 yılı hem olimpiyat yılı olması nedeniyle yoğun bir fikstürün olduğu yıldı. Hem de yılın son günlerine gelmesi ve birçok ülkede Noel kutlamalarının olması katılımın az olmasının asıl nedenidir. Bu yoğunluktan dolayı biz de Türkiye Boks Federasyonu olarak her yıl düzenlediğimiz Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası ile Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası'nı düzenleyemedik. Bu turnuvanın Hatay'da düzenlenmesinde emeği olan MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl bu turnuvayı daha uygun bir zamanda düzenleyerek yoğun bir katılım olmasını sağlayacağız" dedi.

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ise turnuvayı düzenleyerek hem 15 Temmuz kahramanlarını bir kez daha anmayı, hem de Hatay'ın tanınırlılığını artırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterileriyle başlayan etkinlik, bayanlar ve erkeklerin gösteri maçlarıyla devam etti. Turnuva, pazar gününe kadar devam edecek ve aynı gün düzenlenecek ödül töreniyle son bulacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mkü'de Uluslar Arası Boks Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement