'Mobil Başkan Ali Özkan' Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

'Mobil Başkan Ali Özkan' Hız Kesmiyor

\'Mobil Başkan Ali Özkan\' Hız Kesmiyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ın, '3D Vizyonu' adını verdiği ve 'Doğum, Düğün, Defin' gibi vatandaşların iyi veya kötü her türlü gününde yanında olmayı amaçlayan vatandaş buluşmalarına, Karacabeylilerden de tam not aldı.

07.09.2016 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey'in ekonomik, sportif, sosyal ve kültürel yönleri ile kalkınmış bir kent olması adına, görevi geldiği ilk günden bu yana ülke genelinde ses getiren başarılara imza atan ve vatandaşların ayağına giderek, sorunları yerinde belirleyip çözüm üretmesi sayesinde de 'Mobil Başkan' unvanını yakalayan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; ilçedeki tüm nişan, düğün, nikâh, sünnet, cenaze gibi etkinliklerin neredeyse tamamına katılarak, her koşulda vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor.

Göreve geldiği ilk günden bu yana, 'Makamında oturan değil, sorunları yerinde belirleyen ve çözen başkan' olacağını dile getiren ve bu sözü doğrultusunda da vatandaşların, doğumdan-ölüme dek iyi ve kötü günlerinde yanında olarak, Karacabeylilerin haklı takdirini kazanan Başkan Ali Özkan, ülke çapında ses getiren 'Mobil Başkan, Ali Özkan' unvanını taşımaktan da son derece mutlu olduğunu belirterek, vatandaş buluşmalarını her vesile ile sürdürmeye devam edeceğini kaydetti.

Gecemizi Gündüzümüzü Halkımıza Adıyoruz

'Halka Hizmet, Hakka Hizmet' felsefesini ana ilke edindiğini ve vatandaşlara hizmeti de bir ibadet ve gurur kaynağı olarak benimsediğini dile getiren Başkan Ali Özkan; "Siyaseti halka hizmet yolunda bir araç olarak kabul edip, kişisel menfaatlerden uzak bir adalet duygusu ile yola çıktık ve çok şükür ki halkımız da bu durumu görüyor ve takdirlerini dile getiriyor. Gecemizi ve gündüzümüzü halkımıza adayıp, sorunların çözümü adına vatandaşlarımızın her türlü cemiyetine katılıyoruz. '3D' vizyonumuzda yer aldığı üzere; ilçedeki tüm nişan, düğün, nikâh, sünnet, cenaze gibi her türlü organizasyona katılmayı bir görev kabul edip, bu görevi de severek gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda, vatandaş buluşmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Mobil Başkan Ali Özkan' Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement