Mobil Belediye Uygulaması Bulduk Mahallesinde - Son Dakika
Yerel

Mobil Belediye Uygulaması Bulduk Mahallesinde

Mobil Belediye Uygulaması Bulduk Mahallesinde

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi Mobil Belediyesi uygulaması ile hizmeti vatandaşın ayağına kadar götürmeye devam ediyor.

03.09.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi Mobil Belediyesi uygulaması ile hizmeti vatandaşın ayağına kadar götürmeye devam ediyor.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, mesaisine belediye personeli ile birlikte Bulduk Mahallesinde başladı. Halkın istek ve taleplerini dinleyen Mehmet Kale, belediye çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Türkiye'nin yüzölçümü bakımından en büyük ilçesine hiçbir mazeretin altına sığınmadan hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Kale, "Böyle büyük bir coğrafyaya hizmet etmek bize onur ve gurur veriyor. Cihanbeyli Belediyesi olarak Türkiye'de bir ilki başlattık ve gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız memnun. Şuanda Cihanbeyli'nin her bölgesine hakimiz ve sıkıntıları biliyoruz. Bütün bölgelerimizde ciddi çalışmalarımız sürüyor. İnsanlarımız hizmetin en iyisine layıktır" dedi.

Vatandaşlara Büyükşehir Yasası'ndan sonra hizmet çıtasında yükselme olup olmadığını soran Başkan Kale, onlardan hizmet çıtasının eskiye göre yükseldiği cevabını aldı. Bulduk Mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Kale, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mobil Belediye Uygulaması Bulduk Mahallesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement