Mobil Kurban Kesim Araçları Hazır - Son Dakika
Yerel

Mobil Kurban Kesim Araçları Hazır

Mobil Kurban Kesim Araçları Hazır

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayrımı için hazırlıklara başlanıldığını ve bu yıl 5 mobil kesim araçları satın aldıklarını ve hizmete sunacaklarını söyledi.

02.09.2015 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayrımı için hazırlıklara başlanıldığını ve bu yıl 5 mobil kesim araçları satın aldıklarını ve hizmete sunacaklarını söyledi.

Kurban satış yeri ile 3 kapalı semt pazarında…

4 adet küçükbaş, 1 adet büyükbaş kesim mobil aracı satın aldıklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, mobil kurban kesim araçlarının pratik, seyyar ve sağlıklı olduğunu ve bu nedenle büyük bir eksikliği gidereceğini kaydetti.

Amaç kısa sürede daha çok kesim…

Melikgazi İlçe sınırları içerisinde geçen yıl bir bölgede satış alanı ve 18 ayrı yerde ise kurban kesim yerinin hizmet verdiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak kapalı semt pazaryerlerini çok amaçlı inşa ediyoruz. Haftanın bir günü semt pazaryeri olarak hizmet veren kapalı semt Pazar yerleri yılda 4 gün kurban kesim yeri olarak hizmet vermektedir. Ancak bu yıl halkın nüfus olarak daha yoğun olduğu bölgelerde kullanılmak üzere 5 adet mobil kurban kesim aracı satın aldık. Bunlardan biri büyükbaş kesimi, 4'ü ise küçükbaş kesimi olarak satın alınmıştır. Birer tane kurban satış alanında hizmet verecek olan mobil kesim araçlarının üç tanesi İldem, Keykubat ve Bel-Sin bölgesine yerleştirilecektir. Üstelik bu tür kesim yeri dinimizce de daha uygun olmakta ve kanı ile diğer atıkları çevreyi kirletmemektedir" dedi.

İlk etapta 5 adet…

5 adet mobil kurban kesim aracının batın alındığını ve Kurban bayramı öncesi ilgili bölgelere yerleştirileceğini kaydeden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olara ilk etapta 5 adet alının bu mobil araçlardan önümüzdeki yıl kullanılmak üzere 10 adet daha alınması için çalışma başlattıklarını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mobil Kurban Kesim Araçları Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement