Mobil Taş Kırma Makinası Çalışmaya Başladı - Son Dakika
Yerel

Mobil Taş Kırma Makinası Çalışmaya Başladı

Mobil Taş Kırma Makinası Çalışmaya Başladı

Burdur’a bağlı Ağlasun ilçesi Yeşilbaşköy Köyü’nde konuşlu bulunan Mobil Taş Kırma Makinası hakkında yetkililerden bilgi alan Burdur Valisi Hasan Kürklü sonrasında Mamak Köyü, köy yolu asfaltlama çalışmalarını inceledi.

04.08.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'a bağlı Ağlasun ilçesi Yeşilbaşköy Köyü'nde konuşlu bulunan Mobil Taş Kırma Makinası hakkında yetkililerden bilgi alan Burdur Valisi Hasan Kürklü sonrasında Mamak Köyü, köy yolu asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Vali Hasan Kürklü'nün incelemede bulunduğu ve İl Özel İdaresi hizmetine kazandırılan Mobil Taş Kırma Makinesi, taş kırma ve eleme ile etrafına ayırma olarak 2 üniteden oluşurken projenin amacının asfalt alt yapı malzemesi olan temel malzemeyi, yol yapma alanına en yakın bölgeden üretmek olduğu öğrenildi.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Mobil Taş Kırma Makinası'nın aralıksız çalışmaya devam ederken yol yapımında çalışmanın yapıldığı şantiyeye sadece 6 km mesafede hizmet verecek olan mobil makinenin ürettiği malzeme kullanılacağı, ayrıca bu makine ile uygun olan mermer ocaklarının pasa malzemeleri de öncelikli olarak değerlendirilip yol malzemesi olarak kullanılacağı belirtildi. Vali Kürklü Mamak Köyü asfaltlama çalışmalarını incelemesi sonrası Mamak Köyüne ziyaret ederek, köy sakinlerini sordu. Köy sakinleri Vali Kürklü'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mobil Taş Kırma Makinası Çalışmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement